Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Rane og det magiske museum 2 - Skyggerne i isen

Følg med Rane og Gunhild tilbage til vikingetiden, og mød de mystiske skygger fra fortiden, der gemmer sig i isen i hidtil ukendte egne af Grønland.

Netop hjemvendt fra en utilsigtet tidsrejse til middelalderen har 14-årige Rane fået mere med sig tilbage til nutiden, end han havde regnet med, nemlig kongedatteren Gunhild. En uhyggelig hændelse i den magiske dimension mellem tiderne forhindrede hendes færd tilbage til år 1150, og nu står hun pludselig på Nationalmuseet sammen med Rane og hans mor. Hvad værre er: Der er stadig rod i tiden, for to smukke amuletter er forsvundet fra museets nye vikingeudstilling, og noget tyder på, at det har at gøre med hændelsen i den magiske dimension.

Hvis Gunhild skal kunne vende tilbage til sin egen tid, bliver hun og Rane nødt til sammen at drage på endnu en farefuld rejse i tid og rum. Den fører dem ikke bare tilbage til vikingetiden, men også sammen med en af de største opdagelsesrejsende dengang, kvinden Gudrid, der trods sin kristne tro var i stand til at synge ånderne til sig. Selvom de færreste kender hendes navn i dag, var hun for tusind år siden med til at lave nye bosættelser på Grønland og endda opdage helt nye kyster, som ingen anden vesterlænding havde betrådt før.

Men en mystisk kraft trækker i trådene, og Rane og Gunhild kan ikke længere være sikre på historiens udfald. Hvis de skal løse gåden, må de rejse langt ind over Grønlands uendelige vidder af is for dér at møde skyggerne fra en helt anden verden.

18,79  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages192
Publish date12 Oct 2021
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740064278
ISBN epub9788740073553
ISBN audio9788740073522