Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Kvinder i kampstøvler

Det er efterhånden en del år siden, at den lidt naive, men aldeles foretagsomme præst Ellinor Wollesen oprettede sin BB&B (Bibel Bed & Breakfast) i den smukke gamle præstegård.    
Hun står stadig på Mariakirkens prædikestol og skramler rundt iført Doc Martens-støvler. Nu dukker der yderligere to par støvler op i hendes nærmeste omgangskreds. Der kommer gang i forretningen, og sød musik opstår. Der sker en række tyverier og et forfærdeligt mord i køkkenet til den forsamlingsbygning, der ligger bag kirken. Til sidst må Ellinor søge hjælp fra ganske uventet side.    
Samtidig får hun en sjæleven, der også forstår at varme hendes klerikale attributter. Der er langsomt kommet en masse liv i præstegården.       

Uddrag af bogen 
Både den hellige Guds moder og menigheden har vænnet sig til både synet og lyden af Wolles Doc Martens-støvler i det store kirkerum. Menigheden sætter ligefrem pris på de sporadiske brag fra prædikestolen under de kirkelige handlinger, der forsikrer dem om, at de ikke slumrer ind, og at forbindelsen opad stadig er intakt. Jo, også i overført betydning står Wolle stærkt plantet på Sæbys sandede jord. Et symbol på Herrens velsignelse og en dejlig kontinuitet er denne viljefaste kvinde, der stræbsomt tjener fader, søn og helligånd.

Om forfatteren 
Hun hang på væggen var ellers sidste bog i en lille trilogi, der nænsomt beskrev livets gang i Tom Oxagers elskede Sæby. Fem år senere opstod behovet for en fjerde bog i serien med Sæby-krimier.    
Pastor Ellinor Wollesen har stadig for vane at konsultere og beklage sig til den hellige jomfru, der hænger på kirkeskibets sydlige væg.
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages196
Publish date20 Sep 2021
Languagedan
ISBN print9788775750344
ISBN epub9788775751457
ISBN audio9788770307505