Read sample
Read

Psykisk syg!

Fremmede tanker rykker ind

Angst er svær. Al psykisk sygdom er svær og ikke noget, man griner ad, og så alligevel. Her får du lov til at grine ad mig, min angst og alle de tossede ting, den kan føre med sig. Hverdagen kan være hård, nærmest umulig for folk med en psykisk sygdom, og i bogen kan du følge med i min kamp om at få lov til at leve mit liv på mine præmisser og ikke angstens. Det er bare et lille udpluk af tanker og følelser. Skal vi igennem hele min oplevelse med angst, ville denne bog blive ulideligt lang, sørgelig og strid at komme igennem, og det er ikke meningen. Med lidt humor og højt humør kommer jeg igennem mit liv. Har du det svært med din angst og ser ingen grund til at grine, hverken med eller ad dig selv? Så grin ad mine tossede, ja megairrationelle, tanker. Mig må du nemlig godt grine ad.         

Uddrag af bogen 
Men fordi jeg havde lagt hovedet et andet sted end der, hvor det hører til, og havde taget en lille bitte lur, så kom jeg jo lidt sent ud ad døren, for pludselig var min taxa der, og så skal man sgu få benene på nakken, for det lort er dyrt at have holdende!  Hvad glemte jeg? Ja, jeg glemte da min angstmedicin! JA, DU LÆSTE RIGTIGT! Jeg glemte min fucking medicin.   
Så sad jeg ellers der på restauranten og fik angst over ikke at have min medicin med. Det var en rigtig nedturstime, altså indtil champagnen gik i blodet, og efter det så var det, som om jeg glemte det lidt igen. Tog medicinen, da jeg kom hjem (klokken 02.00 dut, ikke særlig gennemtænkt), og så var det vel okay.         

Om forfatteren
Om Kathrine Kathrine er 28 år gammel og lider af generaliseret angst, en diagnose, hun fik som 21-årig men har levet med hele sit liv. Kathrine er founder af hjemmesiden www.sammenskidervipaatabuet.com, som deler andres historier med psykisk sygdom. Derudover er hun uddannet serviceøkonom med fokus på eventmanagement og projektmanagement. 
15,29  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages140
Publish date20 Sep 2021
Languagedan
ISBN print9788772378855
ISBN epub9788775751631