Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Plads 7A

Det farligste sæde i en flyvemaskine er plads 7A. Ny overbevisende spændingsroman med twist and turns fra Tysklands bedst sælgende thrillerforfatter.

Mats Krüger, en erfaren og succesrig psykiater, lider af panisk frygt for at flyve. Efter sin kones død emigrerede han til Argentina på et skib og afbrød kontakten med sin datter Nele. Da den højgravide Nele kontakter Mats og beder ham komme tilbage til Tyskland og hjælpe hende i tiden efter at barnet er født, kan han ikke længere undvige sin angst. Således sidder Mats på natflyet fra Buenos Aires til Berlin og forsøger at tøjle sin flyskræk. Men kort efter takeoff bliver det tydeligt, at det hverken er turbulens, tekniske fejl eller terrortrusler, han skal frygte – det er en psykisk ustabil medpassager, som Krüger engang har behandlet. Et kapløb med tiden begynder, og Krüger bliver presset til at vælge side: Enten hjælper han med at få flyet og dets passagerer til at styrte ned. Ellers mister hans datter og det ufødte barnebarn livet …

Om forfatteren:
Sebastian Fitzek (f. 1971) er uden tvivl Tysklands mest succesrige thrillerforfatter; hans bøger er solgt i over 13 millioner eksemplarer og oversat til 24 sprog. Det siges om ham, at han ’ikke har læsere, men fans’. Fitzek har som den første – og eneste – tyske forfatter modtaget The Ripper Award, den store europæiske krimipris, der hidtil primært er gået til nordiske forfattere som Henning Mankell, Håkan Nesser og Jussi Adler-Olsen.
23,55  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages400
Publish date03 Nov 2021
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743400813
ISBN epub9788743400820
ISBN audio9788743400837