Read sample
Read

Pigen i perlen

Pigen i perlen indeholder 15 erotiske historier og er bog nr. 3 i Pigen i P-serien. Historierne indeholder ting, som vi kan opleve i vores almindelige hverdag, hvor vi færdes, det kan være hjemme, på job eller til fest. Tanken med bogen er, at man indimellem selv skal huske at krydre sin hverdag med noget, man godt kan lide, så hverdagen ikke går hen og bliver grå og trist, når ikke alt er, som man gerne vil have, at det skal være. I bogen sker der ting, som nok ikke ret mange af os kaster os ud i i det virkelige liv, og de forbliver i vores fantasi og vores drømme, men jeg tillader mig at slippe mine små historier ud på papiret, så andre kan læse mine små skøre, sjove og lidt frække historier, og måske kan jeg få gang i jeres fantasier og drømme.         

Uddrag af bogen 
Jeg er helt oppe at køre. Han tænder mig vildt meget lige nu. Ved at vi står her og kysser, og så at han har taget mig med herned helt spontant. Jeg har ikke i min vildeste fantasi forstillet mig, at han nogensinde har gjort noget så vildt og uartigt på en gang, da han altid virker forberedt og nogle gange lidt for nørdet. Det er måske det, der tiltrækker mig, at han er det modsatte af mig. Fanden tager fat i mig. Jeg skubber ham tre skridt i den anden retning, og han får en væg i ryggen på den anden side af tunnelen. Han slipper mine kinder og holder fast i mine arme, da han har ryggen mod væggen.           

Om forfatteren 
Anita Christensen er født, opvokset og bosat i en lille nordjysk by. Hun begyndte at skrive i 2004 for at komme af med de frustrationer, som tilværelsen giver, når man skal have et liv til at fungere med to handicappede børn.
20,93  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages342
Publish date18 Oct 2021
Languagedan
ISBN print9788772379449
ISBN epub9788775752508