Listen to sample
Listen

For den rene er alting

Den tredje af planlagt fem bøger om en kvinde, der bryder den sociale arv - og så alligevel ikke.

”For den rene er alting har været virkelig godt selskab for mig den seneste uges tid. Jeg havde forestillet mig, at denne nye bog ville være en fortsættelse. Det er den også på en måde – men den er også helt, helt anderledes end de første to bøger. ...
Der kan sikkert siges og skrives mange kloge ord om denne roman, for den beskæftiger sig med flere ret så alvorlige temaer. Men for mig er den først og fremmest en smuk kærlighedshistorie. Alt det andet i handlingen træder i baggrunden i lyset af den store kærlighedserklæring, der er den røde tråd gennem hele bogen. 
Har du også lyst til at læse denne glimrende roman?” Randi Glensbo - www.randiglensbo.dk

”Sikke en stærk beretning, hvor mange spor fletter sig sammen, og hvor jeg kan genkende og genopleve mange af tidsbillederne. Bl.a. glimtene fra forsvaret tilbage fra 1980’erne. En vis udvikling sker der dog … selv i de gamle institutioner. Allerstærkest står dog den smukke kærlighedshistorie, som fortælles med et særligt poetisk sprog.”

Forfatteren Karen Schultz, f. 1959, er cand.psych.aut. og specialist i organisationspsykologi. Tidligere linjeofficer, oberstløjtnant af reserven, censorformand i psykologi på universiteterne, ejendomshandler, matematikstuderende.

Hun fik i 2022 konstateret kræft i stadie 4 og skriver på sin sidste roman.
17,27  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages362
Publish date14 Nov 2021
Published byForlaget November
Languagedan
ISBN print9788764800296
ISBN audio9788764801033