SUPER

I SUPER møder vi seks forskellige mennesker i fem fortællinger, der kan stå alene, men samtidig rækker tentakler ind i hinanden. Nogle er aldrig kommet ud af børneværelset, hvor de stadig prøver at designe deres liv som et computerspil. Nogle prøver at stille skarpt på verdenen, men får blikket sløret af liderlighed. Nogle har givet op, og andre har slået sig til tåls. Alle bevæger de sig rundt i en fortegnet, forstørret og forvrænget børneunivers, som de har svært ved at slippe ud af. 

Stine styrter ud i nattelivet i sine Jimmy Choos efter sin vagt som handicaphjælper, Smølfeskæg ser sig selv som en player, men mærker sit slimsuit snære, og den fede, fallerede kunstner Mathias arbejder på sit performanceprojekt, der skal give ham et gennembrud. Men der er også håb, for drengen Zach er endnu ikke helt korrumperet, og Leif og Birgit kan måske stadig holde af hinanden, selvom erotikken for længst er sivet ud i tilbygningen. Seks mennesker, der prøver at finde vej i livet i den miniputstorby, vi kalder Aarhus.

SUPER er en genrerunddans af roman, teater, tegneserie, poesi og popart. Den består af fem fortællinger, der kredser som satellitter om en central fortælling om at blive voksen, i et sprog, der lige så ofte er slikkepindssødt, som det er pissurt. Alt sammen skrevet i den forbudte skrifttype Comic Sans.
26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages388
Publish date18 Nov 2021
Published byForlaget Republik
Languagedan
ISBN print9788792976505