Read sample
Read

Neptun – Far Away

“Jeg var fri og nu ikke alene. Jeg havde Oscar, den fine, buttede, blonde labrador. Hvad fanden skulle jeg bruge den til? Jeg kunne ikke engang lide hunde. Den gøede, sked og tiggede konstant om mad. Det var alt for tidskrævende og kunne ikke fortsætte. 
Ugen efter tog jeg den hen til Sortedamssøen og skubbede den i. Det føltes som en hæmoride, der endelig var sprunget, og jeg åndede lettet op, da den ramte vandet. Den druknede naturligvis ikke. Til gengæld havde den svært ved at komme op, og jeg øjnede muligheden for at stikke af i min blå Volvo. Phew ... hunden var væk. Den ville sikkert komme tilbage til sin ejer igen. Hvad ved jeg? Jeg havde stjålet en hund!”
"I den danske hovedstad sidder en kvinde og venter, mens verden langsomt forsvinder. Stedet hedder Neptun, men er før kaldt Klamydiaslottet. Det er usikkert, om navnet stammer fra planeten eller den romerske havgud. Selvom den havbaserede mad indikerer det sidste, sår det tvivl, at der ude foran står en stor rund blå statue. Måske har det en dobbelt betydning?” 
"Neptun - Far Away” er en samling af 15 noveller, der alle har den fiktive café Neptun i København som omdrejningspunkt. Novellerne er stand-alones med små elementer, der dukker op på kryds og tværs, og som danner ramme og sammenhæng i universet. 
15,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages120
Publish date30 Nov 2021
Published bySkriveforlaget
Languagedan
ISBN print9788794183789
ISBN epub9788794183796