Read sample
Read

Træn med glæde

Find og fasthold motivationen til at træne

Vi ved alle, at træning er godt for det hele. Hvis motion var en pille, ville vi helt sikkert spise den! Så let går det ikke – vi må i gang med at bevæge kroppen, og dér er det afgørende med den gode motivation. 

I denne bog ser journalist og forfatter Mette Birk Jensen nærmere på, hvordan vi finder og fastholder motivationen til at træne. Med udgangspunkt i de ganske almindelige mennesker, som hun møder i kraft af sit arbejde som træner, og som vi alle kan relatere til, ser hun nærmere på den seneste forskning i motivation og kommer med gode råd til, hvordan vi kan vende træning til noget positivt og gøre det til en integreret del af vores hverdag. Endda uden at det bliver en sur pligt. 

Der er ingen løftede pegefingre, men masser af kærlige indspark i bogen, for det handler nemlig om at træne med glæde. Og det er noget, vi alle kan lære med de rigtige redskaber!  

Om forfatteren 
Mette Birk Jensen har bidraget til flere bøger og artikler om sundhed for blandt andet Hjernesagen, Hjerteforeningen og Skleroseforeningen. Hun er selv ultraløber og har skrevet bogen Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb (2019). Hendes fortællestil er personlig, menneskelig og meget let tilgængelig. Bogen er således for alle, som har brug for et blødt skub i den rigtige retning.
14,82  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages133
Publish date10 Dec 2021
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
ISBN print9788794086691
ISBN epub9788794258296