Read sample
Read

Opturen

Vejen tilbage til livet

Opturen er skrevet med et ønske om at belyse den usynlige kamp, mange kæmper alene i mørket. Det er en fortælling om at leve og kæmpe for livet trods hverdagens udfordringer. Opturen er skrevet for pårørende, professionelle såvel som de sårbare i vores samfund.   
Bogen udgives i et håb om, at flere tør stå ved sig selv og lære, at det er okay at sige fra. Den er til for at lære dig at finde vejen tilbage til dit eget liv, lære dig at tage styringen og finde en vej til der, hvor du kan være dig selv, og hvor du bestemmer. Lær at se værdien i alt det, som ikke lyser af sig selv i mørket. Tiden er inde til, at vi alle står sammen. For livet skal leves og ikke bare overleves. Det her er fortællingen om min vej tilbage til livet.       

Uddrag af bogen 
Jeg vælger i dag at fortælle om angsten. Den angst som for nogen ikke kan forklares, og for andre ikke forstås. Den angst der bryder venskaber, forelskelser og relationer. Jeg vælger at fortælle om angsten, så den kan blive normaliseret i et samfund der har for travlt med at pudse hinandens facader.    Jeg er træt af facader, uvidenhed og evige frustrationer, så nu vil jeg lade angsten fortælle. Fortælle om et liv hvor angsten har førertrøjen på, og ikke har kunne forklares, indtil nu.         

Om forfatteren
Cecilie Sonne (f. 1997) debuterede som forfatter til bogen U-vending i 2021. Gennem sit forfatterskab håber hun at kunne nå bredere ud og fortælle historien om at leve i en verden fuld af forventninger, fordomme, glæde og en masse kærlighed. Hun håber, at Opturen kan bidrage til et større fokus på den mentale sundhed.
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages184
Publish date13 Dec 2021
Languagedan
ISBN print9788775751938
ISBN epub9788775753529