Nødhjælpspatruljen

20. april 2020 får Ove og Peter Ovesen en ny sag: En pludselig stigning af døde coronasmittede familier, som ikke er nået i behandling. De er alle brutalt myrdede, gamle, unge og selv spædbørn. Tvillingerne må denne gang, imod alt, hvad de normalt kan acceptere, samarbejde med andre i opklaringen, fordi mordene forekommer over hele landet. Nødhjælpspatruljen er den fjerde i serien om de autistiske tvillinger og deres sekretær (husholderske samt moren til deres fælles barn), Karolines opklaringsarbejde, som aldrig er helt almindeligt og slet, slet ikke efter bogen.         

Uddrag af bogen 
Jens smiler lidt til pigen i sengen: ”Hejsa, du lille. Hej hej.” Så forlader han stuen og bevæger sig ud i køkkenet og kommer hurtigt tilbage til vuggen med en stor kødhammer i metal, som han, uden et ord, planter midt i barnets pandeskal. Kødhammeren går direkte igennem den tynde skal og forsvinder ned i barnets hjernemasse, som vælter frem. Jensen går hurtigt, men ikke hurtigt nok, ud til køkkenvasken med en kvalme, som han ikke kan holde tilbage. Hans maveindhold males ud over køkkenbordet og vasken. Jens følger efter og siger med et træk på skuldrene: ”Jeg var lidt spændt på, hvad det kæmpehoved indeholdt. Det har jeg faktisk altid spekuleret på.” Han trækker igen på skuldrene, nu med et lille beklagende smil, ”og nu ved jeg det. Skal vi komme videre?!” Jensen siger sammenbidt, mens han tørrer sig om munden med et lommetørklæde: ”For fanden, Jens!”   

Om forfatteren   
Ulla Dueholm blev født i 1953 i Fredericia, hvor hun i 80’erne også bidrog aktivt til det kulturelle miljø som forfatter, instruktør og skuespiller. Efterfølgende bredte hun sit kunstneriske virke til hele landet, og i 90’erne landede hun i hovedstadens børneteatermiljø. De kreative kræfter bruges nu på hendes forfatterskab.  
15,70  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages188
Publish date13 Dec 2021
Languagedan
ISBN print9788775751358