Vegansk Studiemad på 15 minutter

Vegansk mad behøver ikke at være tidskrævende eller besværligt. Opskrifterne her kan laves på 15 minutter og bruger kun ingredienser der kan købes i almindelige supermarkeder. De er alle sammen plantebaserede med fokus på fuldkorn og et minimalt indhold af raffineret sukker og fedtstof. Der kræves ingen køkken-maskiner ud over en elkedel – og heller ikke den store madlavningskundskab for den sags skyld.   

Vegansk studiemad indeholder: 
• 28 opskrifter på aftensmad 
• 10 idéer til madpakken 
• 10 idéer til morgenmaden 
• 10 opskrifter på desserter og snacks   

Hvis du mangler tid og overskud til at lave mad i hverdagen, er det denne bog du skal hive frem. Eller hvis du står og skal sende din søn/datter på kollegie, så er Vegansk studiemad den perfekte flyt-hjemme-fra gave. Men det er ikke kun studerende der kunne bruge en hurtig og nem aftensmad en gang imellem – det kan vi vist alle sammen!   

Maria Grønbech er medicinstuderende og kender alt til de travle studiehverdage med alt for lidt tid til at lave mad, og derfor har hun udviklet opskrifterne i denne bog. Vegansk studiemad er et bevis på at en vegansk kost kan passes ind i selv den travleste hverdag og det mindste budget. Maria Grønbech er også forfatter af kogebogen Veganske hverdagsretter.
20,13  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages128
Publish date13 Dec 2021
Published byGrøn Match
Languagedan
ISBN print9788797354902