Økonomi i En Lektion

Den korteste og sikreste vej til at forstå basal økonomi

Bogen Økonomi i En Lektion, som er en dansk oversættelse af den internationale bestseller, Economics in One Lesson.

Med over en million solgte eksemplarer er Økonomi i En Lektion en vigtig guide til det grundlæggende i økonomisk teori. Bogen er en international bestseller og er stadig den hurtigste måde at lære, hvordan man tænker som økonom. 

Bogen er skrevet i et meget let læseligt sprog, som gør det enkelt at forstå grundlæggende økonomiske teorier, og den anvendes derfor stadig bredt som lærebog blandt universitetsstuderende i hele verden. Bogen regnes blandt de absolut mest populære indenfor økonomisk teori, nogensinde skrevet. 

Økonomiske kommentatorer på tværs af det politiske spektrum har senest krediteret Hazlitt for at forudse sammenbruddet af den globale økonomi, som fandt sted mere end 50 år efter den første udgivelse af Economics in One Lesson. 

Hazlitts fokus på ikke-statslige løsninger og hans generelle vægt på frie markeder, individers økonomiske frihed og farerne ved statslig indgriben gør Økonomi i En Lektion lige så relevant og værdifuld i dag, som den har været siden udgivelsen. 

Bogen indgår i serien fra Paludans forlag som klassiske 5 stjernede bestsellere for ledelse, som ligeledes tæller: Vind venner, indflydelse og fremgang af Dale Carnegie, Peter Plys om ledelse af Roger E. Allen og En sælgers vej til Succes af Frank Bettger
25,06  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages202
Publish date02 Jan 2022
Languagedan
ISBN print9788772300184