Read sample
Read

Kubistaffæren

Forsikringsagenten Stacey Rutledge rejser fra Los Angeles til New Mexico fra Los Angeles for at lede efter Mario Estevez, der står til at modtage en stor udbetaling fra en livsforsikring, der er udstedt af Rutledges firma. Hans sidste kendte adresse var i Santa Fe. Det haster, da en utilfreds arving insisterer på, at beløbet udbetales til ham. Selvom hans krav er tvivlsomt, så skaber han en masse PR-problemer for selskabet, og hvis hun ikke finder den rette mand, kan hun miste sit job. Staceys eftersøgning bringer hende i kontakt med indercirklen i et magtfuldt galleri i Santa Fe. Men kunst og grådighed er en dødelig kombination, og da Stacey finder ud af, at nogen er ude efter hendes liv, forstår hun, at hendes værste bekymring ikke længere er at miste sit job.        

Uddrag af bogen 
”Er du ny her?” spurgte Rod. ”Jeg har ikke set dig her før.” 
”Jeg er her i arbejdssammenhæng. Jeg er fra L.A. Jeg er forsikringskravsadministrator. Jeg leder efter en fyr som hedder Mario Estevez, også kendt som Lefty. Han har en kæreste eller kone som er Suique fra Los Rios. Men jeg kunne ikke finde ham der. Jeg har hørt, at han er en altmuligmand. Han arbejdede for et galleri. Han mangler en finger på sin venstre hånd.” 
”Hvorfor, er han eftersøgt? Har han dræbt nogen?” spurgte Sandy. 
”Nej. Jeg er nødt til at finde frem til ham på grund af en arv.” 
”Tja, du er kommet til det rigtige sted,” sagde Rod. ”Folk her har enten en forvaltningsfond eller leder efter nogen, som har.” Han drak en tår af sin øl. ”Ja, der er ikke noget som familiepenge, når der er lavvande på kistebunden. Jeg ville ønske, jeg kunne få en større del, end jeg gør.”        

Om forfatteren 
Vanessa A. Ryan er skuespiller og forfatter med base i Californien. Hun er desuden internationalt anerkendt maler og skulptør. På dansk er tidligere udkommet Skjult dagsorden.
20,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages280
Publish date21 Jan 2022
Languagedan
ISBN print9788775751822
ISBN epub9788775754151