Read sample
Read

Jakkesæt og tændrør

Liv Phelps har en mission: tage sin eksamen, forblive uafhængig, redde sin familie og begynde et nyt liv langt fra den lille by, hvor hun er vokset op. Kærlighed optræder ikke på listen. Imidlertid har universet anden indstilling til, hvad Liv har brug for, og da den flotte Blaine Harris træder ind på den restaurant, hvor hun arbejder, beslutter hun sig for at give ham en chance. Blaines liv er fuldstændig anderledes end hendes, og han præsenterer hende for ting, hun længe har drømt om. Men da han presser hende til at få sin gamle bil tjekket hos den lokale mekaniker, sker noget uventet. Connor Hunt, der bor i samme lille by, har ikke stået øverst på Livs liste over favoritmennesker, siden hun var vidne til hans til, hvordan det lykkedes ham at få skabt et forfærdeligt omdømme. Han er en tryllekunstner med biler, og han kan ikke tåle synet af en maskine, der lider. Han har en plan til, hvordan han kan redde Livs bil, selvom hun ikke kan betale. Aldrig nogensinde havde Liv forestillet sig, hvordan et simpelt ’ja’ kunne sende hende på den rutsjebanetur, hun altid havde prøvet at undgå.       

Uddrag af bogen 
”Hej,” svarede jeg. 
”Hallo,” svarede Blaines stemme. ”Jeg håber ikke, jeg forstyrrer?” Jeg kunne ikke fortælle ham, at han faktisk forstyrrede, for Blaine vidste faktisk slet ikke, at jeg malede. Ingen ude for min familie og Kelly vidste det. Det var noget, jeg holdt for mig selv. Jeg tvang et smil frem i min stemme og fortalte ham, at han ikke forstyrrede, selvom mine øjne kiggede længselsfuld tilbage på lærredet. 30 minutter mere havde været fantastisk. 
”Fantastisk,” svarede han. ”Jeg ville bare høre, hvordan din bil havde det?” 
”Min bil?” 
”Ja. Jeg har været bekymret for den, lige siden vi var ude den anden aften. Den lød virkelig medtaget. Jeg tror altså ikke, at det er sikkert for dig at køre rundt i den i den tilstand.” Det var uventet. Var vi det sted i vores forhold, hvor han kunne komme med den slags forslag? Hvem ved, men selvom det var sødt af ham, så havde jeg egentlig ikke lyst til at snakke med Blaine om min skrotbunke af en bil med ham. 
”Det er virkelig sødt af dig,” svarede jeg så betænksomt, som jeg kunne, ”men det er altså ikke noget, du behøver bekymre dig om. Jeg har kørt i den samme bil i årevis nu, og den har aldrig svigtet.”         

Om forfatteren 
Aspen Hadley er amerikansk forfatter. Hun har fortalt historier, siden hun skrev sin første roman ved køkkenbordet i 8. klasse. Aspen skriver den type bøger, hun selv elsker at læse: underholdende og sjove kærlighedshistorier, der efterlader en med en god følelse i kroppen. 
22,67  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages362
Publish date21 Jan 2022
Languagedan
ISBN print9788775751792
ISBN epub9788775754144