Read sample
Read

Lånte drømme

Hvorfor skriver jeg denne bog? For at skildre et liv udenfor min institution. Jeg prøver at nå ind til læserens fantasi omkring at leve et liv med tanker og følelser. For at skabe en større mening. I tilværelsen. Med disse digte vil jeg beskrive den verden, jeg levede i, inde i mit hovede. Og på hvilken måde lever jeg nu? Det vil jeg fortælle til læseren. Hvordan jeg søgte et svar i verden. Jeg søgte svaret fra Nørrebro, hvor jeg levede og havde min gang.   
Som mange andre har prøvet, forsøger jeg at svare på, hvordan det er at leve et liv i stor fattigdom. Nu lever jeg et liv i trygge rammer og tænker tilbage på den tid, jeg gik og søgte, og alle de ting, jeg mødte på min vej, har jeg prøvet at nedskrive her. For jeg tænker, at hvis bare en, der søger svar, læser min bog, så har jeg løst opgaven med at hjælpe andre.   
God læsning.         

Uddrag af bogen 
Lånte drømme 
   
Jeg er fyldt op af kærlighed 
Og drømmene knitrer 
Og verden ligger åben   

Det er december 
Og træerne gror 
Og lykken ligger 
Og banker i mit hjerte   

Jeg er glad 
Jeg får lyst til at kramme 
Jeg møder dig 
Men du er sort som solen 
I en solformørkelse 
Hvorfor skulle jeg møde dig 
Når jeg er lykkelig 
Og du er så ked af det         

Om forfatteren
Kasper Mechlenburg (f. 1973) er digter og musiker i låste døre, hvor han udgiver sin musik sammen med sin ven Bruno Skibbild. Denne digtsamling er skrevet af en mand, der gerne vil give udtryk for sine tanker og følelser i sine digte. Lånte drømme er Kasper Mechlenburgs anden digtsamling.  De lånte drømme udspiller sig i en verden på lånt tid. 
12,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages120
Publish date13 Dec 2021
Languagedan
ISBN print9788775751495
ISBN epub9788775753970