Sensitive Børn

Det særligt sensitive barn fra nyfødt til teenager

Har du et særligt sensitivt barn, eller går du mon og tænker over, om du har det? Eller måske omgås du særligt sensitive børn til hverdag? Særlig sensitivitet er et karaktertræk, som op imod 30 procent af alle mennesker er født med. Deres nervesystem er fintfølende.

De særligt sensitive børn ‘downloader’ flere informationer fra omgivelserne, og de opfanger nemt ‘skjulte’ signaler og undertoner. De er ofte meget empatiske og omsorgsfulde, kreative og fantasifulde.

I denne bog følger vi det særligt sensitive barn fra fødslen til teenageårene. Forfatterne beskriver typiske træk og egenskaber, og du får råd til, hvordan du kan hjælpe barnet, når det er stresset og overstimuleret. Du lærer at værdsætte sensitiviteten som en styrke, så du bedre kan hjælpe barnet til at blomstre i søskendeflokken, i børnehaven og i skolen.

SENSITIVE BØRN indeholder ny forskning på området og interviews med en række fagpersoner. Bogen deler erfaringer fra særligt sensitive børn og teenagere, forældre, bedsteforældre, lærere og andre omsorgspersoner.

SENSITIVE BØRN indeholder også øvelser.

"At finde balancen mellem det at trække sig tilbage, når det bliver for meget, og det at udvide sin egen tolerance er essentielt for særligt sensitive børn. De er åbne og tager mange ting ind, så de er nødt til at have nogle pauser i løbet af en dag. Yoga kan være sådan en pause. Og når man dyrker yoga, kan man arbejde med at udvide det såkaldte tolerance-vindue."
25,36  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages224
Publish date01 Feb 2019
Published byLemuel Books
Languagedan
ISBN print9788792500847