Download pdf
Download sample

Strategisk kvalitetsledelse i folkeskolen

Med folkeskolereformen stilles nye forventninger og krav til professionalisering af skolernes drift og udvikling. Det kan virke som en uoverkommelig ledelsesopgave at navigere i et krydsfelt mellem politik og marked. Men sådan behøver det ikke at være.

I denne bog beskriver 59 ledere fra skolesektoren i Slagelse Kommune, hvordan de arbejder med strategisk kvalitetsledelse for at skabe positive resultater. I kapitlerne tager de dig med ind på ledelsesgangen og fokuserer på de konkrete udfordringer og muligheder, de møder i hverdagen. 

Bogens kapitler er inddelt i fire sektioner, som alle er centrale for nutidens skoleledelse. Hver sektion indledes med et rammesættende teorikapitel, der giver dig konkrete værktøjer til at analysere og udvikle din egen skoleledelse:

  • Forandringsledelse
  • Anerkendende ledelse
  • Narrativ ledelse
  • Samskabende ledelse

Med bogen i hånden får du reflekteret inspiration til strategisk kvalitetsledelse fra ledere, der står med et af samfundets største ansvar: at (ud)danne de danske børn til fremtidens arbejdsmarked.

Strategisk kvalitetsledelse i folkeskolen er redigeret af Anne Hørsted og Claus Nygaard fra cph:learning og udgivet i produktionssamarbejde med Samfundslitteratur.

42,27  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages303
Publish date15 Dec 2016
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759327548
ISBN pdf9788759329627