Sprogfag i forandring 1

SPROGFAG I FORANDRING handler om undervisning i sprogfag: dansk og dansk som andetsprog, engelsk, fransk, spansk og tysk med afsæt i grundskolen og med et brobygningsblik ind i ungdomsuddannelserne.
Denne 3. udgave består af to bind, der begge omhandler sprogfagenes hvad, hvorfor og hvordan. Bøgerne sætter fortsat fokus på den ofte vanskelige omsætning af læse- og læreplaner med afsæt i grundskolen til faktiske læringsprocesser i praksisrummet.
Dette første bind har fokus på sprog- og kulturdimensionen i sprogfagenes eget teorifelt inden for sprog- og kulturteori, herunder ordforrådstilegnelse som fundamentet for tilegnelse af kommunikativ kompetence. En additiv pædagogik beskrives som et grundlæggende teoretisk og anvendelsesorienteret element for at tage afsæt i alle elevers sproglige og kulturelle kompetencer i en kritisk kulturdidaktik.
SPROGFAG I FORANDRING henvender sig til sprogstuderende på professionshøjskoler og universiteter, sproglærere og -undervisere, master- og ph.d.-studerende kort sagt alle med interesse for udvikling af sprogfag i en dansk uddannelseskontekst med et flersproget og flerkulturelt perspektiv for øje.
37,44  EUR
Buy printed book
 
Edition3
Printed pages312
Publish date15 Apr 2019
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759332382