Fødder & Fodterapeuter

En del af sundhedsvæsenet

Bogen ”Fødder og Fodterapeuter – en del af sundhedsvæsnet” blev udgivet i slutningen af 2015 af Danske Fodterapeuter. 

Bogen er relevant for alle dem som har problemer med deres fødder, dem der gerne vil passe på sig selv og til dem, som gerne vil vide mere om føddernes betydning for hele kroppen. Det kan fx være en der har haft ondt i knæene længe, hvor det viser sig at være en fodproblematik, det drejer sig om. Bogen tager udgangspunkt i raske børn, unge og voksne samt fx diabetikere med diabetiske sår. Den omhandler også almindelige ”hverdagsproblemstillinger”, som fodvorter og ligtorne.

Bogen er samtidig relevant for studerende på forskellige sundhedsuddannelser samt sundhedsprofessionelle, som ønsker et større fagligt kendskab til fødder. Derudover giver den informationer om fodterapeuternes arbejdsområder, og kan være med til at give et indblik til at styrke det tværfaglige samarbejde. 

”Denne bog giver dig indblik i de specialer, som de statsautoriserede fodterapeuter arbejder med. Fra behandling af diabetiske fodsår til fremstilling af individuelle indlæg. De møder mennesker, som er blevet hjulpet af den rette behandling, og du får viden og fødder – og hvordan fodterapeuter bidrager til sundhedsvæsnets opgaver.”

13,28  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages128
Publish date01 Dec 2015
Languagedan
ISBN print9788799838004