Et år i mit køkken

I denne prisbelønnede klassiker afslører stjernekokken Skye Gyngell sin værktøjskasse af simple grundopskrifter og smagstilsætninger og viser med 100 uforglemmelige opskrifter, hvordan enkle virkemidler kan få smagen til at eksplodere og samle enhver ret til en fuldendt helhed.

Skye Gyngells opfindsomme, lettilgængelige køkken er båret af årstiderne og baseret på en samling af enkle grundopskrifter og smagstilsætninger, der giver uendelige muligheder for at trylle med de øvrige råvarer. Hvert element i ´værktøjskassen´ fungerer som en central del af opskriften; det dirigerer og fremhæver smagen og samler retten til en fuldendt helhed.

I Et år i mit køkken åbner Skye sin værktøjskasse for læseren. Året igennem anvender hun sine smagsinstrumenter på den enkelte sæsons friske råvarer og frembringer nogle helt utrolige retter.

Et år i mit køkken er et skatkammer med 100 opskrifter, skabt for at få mest muligt ud af spændende råvarer, når de er på deres højeste. Den røde tråd er det rene og klare smagsindtryk, og maden synger både i munden og når man ser den på tallerkenen. Undervejs indskyder Skye gode råd samt serverings- og variationsforslag.

Hendes entusiasme er en konstant kilde til inspiration i denne smukt illustrerede bog. Med en original og forfriskende tilgang til fremkommelig madlavning og - frem for alt - uforglemmelige opskrifter er Et år i mit køkken en født klassiker.
23,46  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages254
Publish date30 May 2008
Published byMM Forlag
Languagedan
ISBN print9788791725050