Oldemors historiske opskriftsbog

I Oldemors historiske opskriftsbog kan man kan læse om fire generationers oldemødre, der ikke havde det let, da man dengang havde mange børn, så der var mange munde at mætte, og alle skulle have tøj på kroppen. Historien om fire familier, som på ingen måde var ens, men med de forhold, der nu var i gamle dage, og som fulgte med under de fem år med krig fra 1940-45.  
Bogen kommer ind på levevilkårene for de fire oldemødre samt på samfundet og udviklingen, som har stor betydning for vores levefod og mulighederne for uddannelser m.m. Det er vores velfærdssamfunds udvikling, som vi i dag kan nyde godt af.  
Bogen indeholder også opskrifter, som er over 85 år gamle. Opskrifter man selv kan prøve og dermed få smagt den mad, som mine fire oldemødre lavede til deres familier i gamle dage. Opskrifterne dækker for- og hovedretter, desserter samt slik og bagværk.     

Uddrag af bogen 
Men for alle oldemødrene var det vigtigt, at der var familieopbakning, samt at der i firmaet kunne leveres en ordentlig ydelse til de kunder, der havde kontaktet eller købt noget hos deres mænd. Kvalitet og service var også noget, der blev holdt fast i hos de selvstændige. Der skulle tages beslutninger, og man skulle altid tænke på sin kunde. Det lå også i kortene, at man skulle tage ansvar for sig selv og sin familie. Ikke skylde nogen noget, men tjene, så ens store familie med de mange børn kunne få tøj på kroppen, træsko på fødderne og mad på tallerkenen hver dag.          

Om forfatteren 
Max Rask (f. 1970) arbejder på Fyns Amts Avis/Jysk Fynske Medier som kontorbetjent. Uddannet inden for kontoradministration med specialer og har også taget salgskonsulentuddannelsen ved Tietgenskolen, Odense. Projekt & grundlæggende ledelse fra Ledelses Akademiet Lillebælt.
Edition1
Printed pages190
Publish date03 Sep 2018
Languagedan
ISBN print9788793692442