Haiku, for fremtiden

I 2016 udgav Viggo Madsen en lille samling digte med titlen Haiku for enhver. Den faldt i god jord hos læserne – så god faktisk, at Viggo Madsen gerne forsøger lykken med en helt ny samling splinternye digte, til læsernes velbehag.   
Den kække titel på samlingen, Haiku, for fremtiden, betyder ikke, at Madsen aldrig vil skrive andet end haiku fremover, snarere tværtimod, at det er en samling digte, som er tilegnet fremtiden, lige så længe den har lyst til at være her.       

Uddrag af bogen 
Trangen at være 
Sit eget livs forvalter 
Meld Dem i porten   

Det var så det liv 
Tid til at spilde et nyt! 
Gentag efter mig:    

Flødebolleri? 
For min skyld ingen alarm! 
Gerne med kokos   

Fremtiden 
UAFVENDELIGHEDEN 
Store bogstaver   

Intet af intet! 
Liv slags betændelse 
Velkommen verden         

Om forfatteren 
Viggo Madsen, Istedgadedreng, blev efter Oehlenschlägergades Skole oprykket til mellemskole og gymnasium på Vestre Borgerdyd, Helgolandsgade, lige bag Hovedbanen, og drog efter endt eksamen i 1962 med bumletog til Lemvig med en køjesæk i den ene hånd og en tyvekilos skrivemaskine i den anden for at påbegynde en bibliotekaruddannelse ved Lemvig Centralbibliotek, men med den skjulte ambition at blive digter. Hvilket jo så også lykkedes. Debuterede i 1966 med collageromanen Brandmand på to hjul på avantgardeforlaget Arena – i dag noget af en kultbog for kendere. Har siden udgivet en lang række bøger, mest digte, men også en række novellesamlinger.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages80
Publish date19 Nov 2018
Languagedan
ISBN print9788772180632