Drømmereffekten

Dette er beretningen om, hvordan dele af en familie af drømmere er underlagt en drømmereffekt, som titter frem i forskellige forklædninger. Ella, Ibsen og Li-Mei samt deres chef Milton i Team Milton kommer på efterforskningsarbejde, da der sker nogle uhyggelige ting ved nogle sheltere nord for Århus. Samtidig bliver Li-Mei sat til at digitalisere sagerne af uopklarede mord i Danmark, så alle i det danske politikorps kan tilgå oplysningerne på en let måde og finde ud af, om der kunne være forbindelser til nye sager. Li-Mei bringer netop med sin ihærdighed nyt lys over sagen med de uhyggelige ting ved shelterne.     

Uddrag af bogen 
Carl ramte igen muren og blev sig bevidst, at drømmen om at blive til noget stort var det rene bluff fra den for længst afdøde farfar. Han begyndte at hade sin afdøde farfar voldsomt og prøvede at fortrænge ham helt. Med de dårlige karakterer kunne Carl ikke komme ind på nogen videregående uddannelse. Flere af hans søskende fik høje karakterer og kunne vælge og vrage mellem deres drømmeuddannelser. Carl hadede sig selv, fordi han ikke evnede at blive til noget. Andre af Carls søskende tog sig en håndværkeruddannelse og var stolte af det, men hænderne på Carl var ligesom heller ikke skruet på til at kunne blive håndværker. Carl følte sig helt forkert, men i sin desperation og nedtrykthed kom han igen til at tænke på sin farfar, der havde været direktør.     

Om forfatteren 
Steen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme og henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og handler mest om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billedsproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.
Edition1
Printed pages260
Publish date04 Feb 2019
Languagedan
ISBN print9788772180120