Listen to sample
Listen

Den plantebaserede kost

Den populære bog "Den plantebaserede kost" går i dybden med, hvad forskningen fortæller om sammenhængen mellem kost og sygdom, og gør op med mange forvirrende myter.
Målet med bogen er at give danskerne en grundlæggende forståelse for, hvorfor og hvordan livsstilssygdomme udvikles, så det står mere klart, hvad den mest sundhedsfremmende kost er. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost.
Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxidanter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre vigtige emner og giver svar på alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover bringes en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang.
Alle kapitler i denne 2. udgave er opdateret med den nyeste videnskabelige litteratur. Derudover er tilføjet nye kapitler om træning, miljø og klima samt en lang række nye spændende opskrifter.

"Dette er en ernæringsbibel, jeg som veganer har ventet på i mange år! Der står alt, hvad man behøver at vide om kost og sundhed. Den har motiveret mig til at optimere min egen sundhed, og jeg er sikker på, at den vil motivere mange andre læsere også! Bogen her rummer et stort potentiale til at forbedre folks liv, og den fortjener at komme ud vidt og bredt og gøre en forskel i verden." – Mia Sommer, forfatter til flere kogebøger om vegansk kost, bl.a. "Vegansk velvære"

"Et vigtigt bidrag til forståelsen af vores fælles sundhed. Menneskets, dyrenes og klodens." – Franciska Rosenkilde, kultur- og fritidsborgmester, Københavns Kommune

"Denne bog gennemgår grundigt, i øjenhøjde med læseren, den omfattende forskning om fordelene ved en plantebaseret kost. Myter aflives, og vigtig viden om ernæring formidles. Det ville være en stor gevinst for folkesundheden, hvis alle danskere læste den." – Rune Christoffer Bech Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening

"Jeg har længe ledt efter en bog om ernæring, der er bygget på fakta, og som formår at give klar besked om, hvad en optimal kost består af. Det har jeg fundet her; viden formidles grundigt og uden at løfte pegefingre – så er resten op til mig selv. Et fantastisk værktøj." – Vicki Berlin, skuespiller Maria Felding er uddannet klinisk diætist og kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies and eCornell. Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge i 2014 og aktuelt i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Han er derudover formand for Dansk Selskab for Livsstilsmedicin, patientrådgiver i Scleroseforeningen, skribent og foredragsholder.
8,89  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date30 Jun 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN audio9788726565553