Read sample
Read

Jægere

"Da jeg som dreng læste Kiplings bog "Junglebogen" om Mowgli og hans liv blandt vilde dyr, ønskede jeg af hele mit hejrte, at jeg måtte blive som han.
Da jeg senere som stor kostskoledreng læste Fleurons bøger, ønskede jeg af hele mit hjerte at komme til at leve i storgodsernes ufattelige eventyrrige.
Ikke alle ønsker bliver opfyldt her i livet, men for mig blev mine barndoms- og ungdomsdrømme en realitet. Når skoletid og andre borgerlige pligter var forbi, var jeg derude …
På trods af familieformaninger gik turen til de store skove, og i næsten tyve år levede jeg den professionelle jægers liv på godt og ondt.
Skæbnen har været mig nådig. Jeg blev i stand til selv at leje jagter og i rigt mål at leve blandt jægere af Guds nåde.
Derfor skal denne bog i taknemmelighed tilegnes de af mine jagtkammerater, men hvem jeg har haft så mangen en herlig stund i Dainas tjeneste."

Aage Wietemeyer

Aage Weitemeyer (f. 1911) var en dansk jæger og forfatter i midten af det tyvende århundrede skrev Aage Weitemeyer en lang række bøger om jagt, hvori han både beskæftiger sig med de rent praktiske sider af de forskellige former for jagt og med problemstillinger omkring blandt andet krybskytteri.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages188 Sider
Publish date18 Jan 2018
Languagedan
ISBN epub9788711926949