Read sample
Read

Alt blev hvidt

I 2006 blev der vendt op og ned på Lars Bedsted Gommesens liv. Efter at have spillet en stor rolle i det danske politis indsats mod organiseret kriminalitet og at have udgivet flere anmelderroste krimier slog lynet bogstaveligt talt ned. Lars Bedsted Gommesen blev ramt af et voldsomt lynnedslag, som satte hele hans liv på pause. "Alt blev hvidt" er den personlige beretning om fire års kamp for at erkende konsekvenserne af ulykken, genstridig genoptræning og følgevirkninger, der måske aldrig går helt væk.

Den danske Mankell - I 2000 og 2003 høstede Lars Bedsted Gommesen store roser for de to første bøger om Christian Krake. Store roser fik bøgerne for forfatterens unikke kendskab til kriminalpolitiets indsats mod organiseret kriminalitet: Lars Bedsted Gommesen er specialuddannet i narkopolitiet. Anmeldere antydede, at Danmark med Gommesen havde potentialet til at udvikle en pendant til Sveriges Henning Mankell. Men den udvikling blev der sat en stopper for, da Lars Bedsted Gommesen i 2006 blev ramt af et lynnedslag.

Kampen for at vende tilbage til livet som menneske og forfatter efter ulykken er dokumenteret i udgivelsen "Alt blev hvidt" (2013), og med "Fremmed skib" anløbet melder Lars Bedsted Gommesen sig atter ind i kampen om de danske krimilæseres opmærksomhed, der her får et spændende og troværdigt indblik i politiets arbejde med international kriminalitet - skrevet af én af politiets egne eksperter på området.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages454 Sider
Publish date15 Mar 2018
Languagedan
ISBN epub9788711959206