Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Chokolade til morgenmad

"Dette er den allerbedste slags historie – en fortælling om påtaget nonchalance, om lejligheder i New York City, afdankede Hollywoodstjerner, familietragedier, intellektuelle beatniks, kostskoleforelskelser, om fiktionens liv på tværs af tid." – Emma Straub, bogens forord



Femtenårige Courtney Farrel forlader kostskolen, fordi hun har fået følelser for en kvindelig lærer, og hun flytter hjem til sin mor, en afdanket Hollywood-skuespillerinde, hvor hun hurtigt lærer at drikke dry martini og spise chokolade til morgenmad. Hun indleder en affære med en langt ældre mand og vokser pludselig op meget hurtigt i dekadente omgivelser, hvor fristelserne lurer overalt.



"Chokolade til morgenmad" udkom første gang i 1956 og opnåede hurtigt klassikerstatus på trods af – eller måske på grund af – sit opgør med tabuer som homoseksualitet, kønsroller og teenageseksualitet. Den amerikanske forfatter Pamela Moore (1937-1964) var kun 18 år, da hun opnåede stjernestatus med sin kultklassiker "Chokolade til morgenmad" om en ung piges destruktive og grænseoverskridende indtræden i de voksnes rækker. Pamela Moore udgav yderligere fire romaner, men ingen af dem blev lige så kendte – eller berygtede – som "Chokolade til morgenmad".
19,19  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages274 Sider
Publish date20 Jan 2017
Languagedan
ISBN epub9788711735725
ISBN audio9788711728772