Read sample
Read

Sanitøren: Jakken 3

Bertram tør ikke gå til politiet og fortælle om fundet i den stjålne jakke, da han selv er en eftersøgt kriminel og helst ikke vil have noget med ordensmagten at gøre. Han prøver alligevel at ringe anonymt, en aften han er beruset og har røget et par joints, men politiet tror ikke på ham.

Da Bertram senere opdager, at hans mor er i livsfare, advarer han hende, men heller ikke hun tror på ham. Han begynder at overvåge hende og finder ud af, at hun mødes med en mand, han ikke kender. Da Bertram spørger hende ud om, hvem han er, indrømmer hun til sidst, at det er hendes kæreste, og at de skal flytte væk fra kvarteret og leve et nyt liv. Bertram beslutter sig for at finde ud af, hvor han bor, og bryder ind for at tjekke op på ham. Da han roder i hans ting, finder han ikke bare en masse falske pas, men også et billede af manden iført den stjålne "Schott Made in USA"-læderjakke.

SANITØREN er en krimiserie på seks afsnit.

INGER GAMMELGAARD MADSEN
Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er en dansk forfatter. Hun debuterede med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre. Her kan blandt andet nævnes "Drab efter begæring" (2009), "Slangers gift" (2014), "Dommer og bøddel" (2015) og "Brændende skyld" (2016).
2,45  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages23 Sider
Publish date21 Sep 2017
Languagedan
ISBN epub9788711817025