Read sample
Read

Spillet om milliarderne

Pengenes veje og vildveje i europæisk fodbold

International fodbold er på få år blevet en pengemaskine uden sidestykke. Tv-kontrakter for milliarder, kæmpe-sponsorater og fans, der nærmest slås om plads på stadion, har forgyldt fodboldens storhold fra Manchester over München til Madrid.
 
Fodbolden omsætter i dag for et beløb, der svarer til et mindre europæisk land, og forretningen vokser i et tempo, som kun få andre brancher kan matche. Men selvom pengene ruller lystigt, så taber de største aktører fortsat voldsomme summer og kæmper med transfer-inflation, spillerlønninger ude af kontrol og et bjerg af gæld. I skyggerne af en sport, som nogle frygter, er ved at sejre sig ihjel, lurer også asiatiske spilsyndikater, hvidvaskere og korrupte officials.
 
Spillet om milliarderne følger pengenes veje og vildveje i europæisk fodbold fra Donetsk i øst via de nordiske klubber til fodboldens europæiske hjerteland i bl.a. Tyskland, England og Spanien. Her møder man mediernes og markedsføringens tunge drenge, magtfulde magnater og ambitiøse klubfolk, der alle vil have en finger med i spillet om fodboldens fremtid.
 
– Fodbold, Champions Leage, UEFA og Landsholdet
– Økonomi og samfund

6,04  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
EditionEdition 1
Printed pages
Publish date30 Mar 2012
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN epub9788702117769