Read sample
Read

Sidste stop før paradis

"Sidste stop før Paradis" er afslutningen på Aggi Jensens fortælling om sit liv, som hun har delt ud af gennem bøger og foredrag over de sidste mange årtier. Hun har ført os med helt tilbage til sin opvækst på børnehjemmet, da hun mødte Erik, prinsen på den hvide hest, som hun tilbragte 50 dejlige år med, mens de sammen kæmpede mod hans parkinsonisme, som medførte den demens, der til sidst tog ham fra hende.

Men lykken havde mere i vente for Aggi Jensen, og inden længe krydsede Kai hendes spor. Efter ti gode år sammen blev også Kai syg af demens og indlagt på "Skrænten", "Trongårdens" demensafdeling, hvor også Erik tilbragte sin sidste tid.

Da Aggi selv fik konstateret parkinsonisme, viste hun sig som den fighter, hun er. Hun kæmpede en lang kamp mod kommunen og politikerne for at få lov at tilbringe sin sidste tid på "Trongården" sammen med sin elskede Kai, og til sidst fik hun slået igennem, at også det menneskelige skal tages i betragtning, når ledige plejehjemspladser fordeles. Nu udlever de deres dage sammen på "Trongården", det sidste stop før Paradis.

Aggi Jensen (født 1929) debuterede i 2000 med den selvbiografiske "Baggårdsbørn har også drømme" om en barsk opvækst, først med en far, der ikke magtede at tage sig af sine tre døtre, og senere på børnehjem. "Kærlighedens styrke" er den første af tre erindringsbøger fra voksenlivet. Læs også "Sensommeren" og "Stjernestunder".
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages124 Sider
Publish date13 Oct 2016
Languagedan
ISBN epub9788711483824