Listen to sample
Listen

Elektra

Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet – en økse – ved sin side.
Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da ekskæresten Katharina, lillesøster til både offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma.
Og morderen er langtfra færdig …
43 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. I et kaos af molotovcocktails og revolutions-romantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid.
Hvilken andel har fortidens heksekedel af sex og politik i nutidens tragedie? Og kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og standse morderen, før det er for sent?
Elektra er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft — men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.
10,06  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date12 Apr 2019
Languagedan
ISBN audio9788775239474