Read sample
Read

Den lille dreng og hans mave

"Der var engang en lille dreng, der havde en mave.

Det er der nu ikke noget mærkeligt i, for de allerfleste drenge har jo en mave. Når jeg tænker mig rigtig om, tror jeg ikke, jeg kender en eneste dreng uden mave.

Men denne dreng og denne mave var alligevel mærkelige. De var altid uvenner, og det skønt drengen var en god dreng og maven en god mave."

I Carl Ewalds besynderlige lille eventyr er den lille dreng og hans mave enige om, at blommer er dejlige, men antallet af blommer er de ganske uenige om. Og når drengen vover at spise mere end seks blommer ad gangen, så straffer hans mave ham …

Forfatteren og journalisten Carl Ewald (1856-1908) havde en omfangsrig produktion, der strakte sig fra ironiske artikler i Politiken over debatterende samtidsromaner og historiske romaner til eventyr. Carl Ewald er også kendt for sin oversættelse af brødrene Grimms eventyr. I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages9 Sider
Publish date20 Apr 2017
Languagedan
ISBN epub9788711762752