Download pdf
Download sample

Nikolaj og det slimede eksplosive bogstavmonster

“I Nikolajs hoved fløj alt rundt i et stort kaos, der var ved at eksplodere… Slimmonsteret elskede det. I det ene sekund hang det i luften lige foran Nikolajs hoved, i det næste splattede det ud på siden, som han skulle til at læse op…”
Historien om Nikolaj er en højtlæsningsbog målrettet dit barn i 1. til 3. klasse. Dit barn kan bruge fortællingen til at tale om at have svært ved at lære at læse og stave eller i det hele taget have svært ved noget i skolen. Med spørgsmålene undervejs i historien får dit barn mulighed for at sætte ord på tanker og følelser, når bogstaverne driller.
“Min søn kunne genkende sig selv flere gange i historien. Han troede, det var ham, der blev skrevet om.” - Helle J., forælder til søn i 2. klasse.
“Bogen fortalte mine børn, at man ikke er forkert og man er ikke alene. Der er altid en eller anden ting man er god til, som man kan lære andre, der er mindre gode til det.” - Pia C., forælder til søn i 3. klasse og datter i 4. klasse
“Min søn forstod, at ‘uhensigtsmæssig’ adfærd blandt børn ikke er selvvalgt, men den kommer fordi situationer bliver uoverskuelige og spidser til, når ‘bogstavemonstret’ viser sig fra sin værste side!” - Yoanna S., forælder til dreng i 3. klasse
17,31  EUR
Buy Pdf (e-book)
 
Edition1. udgave
Printed pages110 Sider
Publish date01 Jan 2021
Languagedan
ISBN pdf9788797256985