Read sample
Read

Find hende, Hank!

En af Englands smukkeste og mest sprælske kvinder, den højadelige lady Martine Villon, forsvinder sporløst i Berlin. Hendes bekymrede bror, en af Hank Jansons gode venner, beder Hank om at finde hende.

Inden det lykkes Hank at spore hende, kommer han ud for en lang række mennesker, som kappes om at være den største forbryder – ikke mindst selve edderkoppen i nettet, en infam, sexgal, haremsholdende oberst!

Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer. Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages125 Sider
Publish date06 Dec 2017
Languagedan
ISBN epub9788711687666