Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Manual til et bedre arbejdsliv

Du behøver ikke at have det skidt for at få det bedre! Det er hovedbudskabet i bogen her. Den hjælper dig til at give dit arbejdsliv et kilometertjek og få styr på, hvad der betyder noget for dig.

Vi har alle brug for at se vores arbejdsliv efter i sømmene fra tid til anden: Hvad gør mig glad? Har jeg de opgaver og det ansvar, jeg ønsker? Og hvordan kommer jeg igennem de lidt kedelige opgaver?

Med udgangspunkt i positiv psykologi fortæller Marianne Boje Andersen, hvordan vi kan skabe større arbejdsglæde. Hun kobler de nyeste teorier om arbejdsmiljø og positiv psykologi med det moderne arbejdsliv og belyser grundigt arbejdsmarkedets mange krav om effektivitet, mental balance, personvurdering og individuel kompetenceudvikling.

Manual til et bedre arbejdsliv giver et solidt fundament for selvrefleksion, personlig udvikling og kritisk stillingtagen til arbejdslivets mange muligheder og udfordringer. Det handler om at fokusere på det, vi selv har indflydelse på og kan ændre – samt ikke mindst at være bevidst om sine valg i arbejdslivet og valg af karriere.

Bogen er fyldt med konkrete eksempler samt mulighed for at tage noter og udfylde skemaer undervejs, så man kan holde sig sit eget arbejdsliv i mente, mens man læser.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker bedre arbejds- og livskvalitet – og den kan danne grundlag for MUS-samtaler hos både medarbejdere og ledere.

Marianne Boje Andersen er cand.psych., tidligere arbejdsmiljøkonsulent i IDA og har i dag egen proceskonsulentvirksomhed.
35,42  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages200
Publish date01 May 2013
Published byFrydenlund
Languagedan
ISBN print9788771180893
ISBN epub9788771182279
ISBN audio9788711807804