Listen to sample
Listen

43. George W. Bush

I denne episode ser ‘POTUS’ nærmere på George W. Bush. Få begivenheder har sat sig på et præsidentskab som 9-11 gjorde ved Bush’s tid i Det Hvide Hus. Det var et angreb, der fik amerikanerne til at stå sammen stort set fra kyst til kyst og uagtet partifarve. En begivenhed der var skelsættende som intet andet ifølge Anders Fogh Rasmussen.

Et af de få dynastier, der findes i amerikansk politik, er familien der leverede både præsident nummer 41 og 43. I denne episode af ‘POTUS’ er det den sidste, de ser nærmere på, nemlig George W. Bush. Til dette taler Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen med Anders Fogn Rasmussen, tidligere statsminister og NATO’s generalsekretær. Sammen gennemgår de George W. Bush’s liv og virke.
POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date08 Dec 2021
Languagedan
ISBN audio9788728213278