Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Tredive meter ned

En kvinde opdager lidt for sent faren ved at studere fugle. Farer, som hun aldrig har overvejet. Det er heller ikke disse overvejelser, der har hendes primære fokus, alt imens hun suser gennem luften ned fra en klippe!

Det kan i det hele taget være farligt at vide for meget. Særligt når det er den erfarne og hårdkogte trio bestående af Ancher, Brask og Rieger, der får til opgave at efterforske det mystiske dødsfald ved det eksklusive feriested ...

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterære debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han både børnebøger såvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for årets bedste krimi for bogen "Nitten røde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islæt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to årtier. Torben Nielsens krimiserie følger den erfarne kriminalassistent Ancher, der i sit arbejde bliver sat til at opklare den ene mystiske forbrydelse efter den anden – ens for alle sagerne, uanset hvad det drejer sig om, er, at Ancher aldrig giver op, og selv når kollegaerne er klar til at henlægge en sag, helmer Ancher ikke før den skyldige er fundet og retfærdigheden sket fyldest.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages131 Sider
Publish date05 Apr 2018
Languagedan
ISBN epub9788711796344
ISBN audio9788726035780