Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Gokkelajser

‘Gokkelajser‘ er historien om Bosse Hall Christensen, trommeslageren der var med til at starte Shu-bi-dua og som med sine sproglige indfald satte sit umiskendelige præg på bandet gennem dets første årti. Men det er andet og mere end blot en sensationel røverhistorie om sex, drugs and rock ‘n‘ roll.

Det er først og fremmeste en forbløffende levnedsbeskrivelse om en dysfunktionel barndom, de mange successer med et af Danmarks største pop-ikoner, en mangeårig kamp mod alkoholismen, svigt af børnene, selvmordsforsøg, indlæggelse på den lukkede og afvænning. Et overraskende comeback med etableringen af et af de mest succesrige reklamelydstudier i Danmark, villa og Porsche, tilbagefald i misbrug, konkurs og den endelige rip-off. Fra gulddreng til nuldreng. Undervejs vandrer man med Bosse på caminoen i Spanien, som han erobrede i 2005, og med sine mange refleksioner sætter han op- og nedturene i relief.

‘Gokkelajser‘ er en biografi, men kunne med sin stærke historie have været en udviklingsroman. Og så er den nærmest urimelig ærlig. Det er en på én gang spændende, rystende, tankevækkende, humoristisk og velskrevet bog om et menneske på konstant jagt efter ro i en rastløs og martret sjæl, og ikke mindst er det en fortælling om den evige jagt efter en mening med livet.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages349 Sider
Publish date12 Jan 2017
Languagedan
ISBN epub9788711700266
ISBN audio9788711970058