Read sample
Read

Krible Krable

Krible Krable er det ildevarslende navn på det århusianske laboratorium, hvor Louise og hendes indiske kollega har opfundet et sandhedsserum. Da Louises kollega forsvinder sporløst, går Louise under jorden med den første prøve af det kontroversielle serum, og sammen med sin gamle, kæreste journalisten Mads, giver hun sig til at grave i forrskerens forsvinden. Mads og Louise må til Smilets By, Århus, hvor der viser sig at være mere grund til frygt end smil, for sagen har forgrenet sig ud over laboratoriets og medicinalfirmaets vægge og ud i de bærende og definerende elementer af Århus’ sjæl.

"Krible Krable" er ikke bare en højspændt krimi; den er også et satirisk og kritisk billede på Århus‘ medie- og sportsverden, et puslespil, hvor brikkerne består af en løgnagtig statsminister, White Pride, AGF, aviserne og det højeste århusianske erhvervsliv.

Den danske forfatter Peter Dürrfeld (f. 1942) er uddannet lærer og underviste i en lang årrække på N. Zahles Gymnasieskole i København. Peter Dürrfeld debuterede som forfatter i 1976 med romanen "Kandidaten", og siden er det blevet til en perlerække af romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit forfattervirke interesserer Peter Dürrfeld sig i høj grad for skak og musik, hvilket han har udgivet et utal af bøger og artikler om, blandt andet for Kristeligt Dagblad og Information.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages220 Sider
Publish date03 Mar 2017
Languagedan
ISBN epub9788711731178