Listen to sample
Listen

Den sidste boghandel i London

Efter sin mors død ankommer Grace til London fra Drayton med høje forventninger til sit nye liv. Grace og veninden Viv drømmer om fest og farver og jobs i glamourøse stormagasiner. Men uden en anbefaling bliver det umuligt for Grace, som må lede efter et andet arbejde.
Graces mors barndomsveninde, mrs. Weatherford, åbner sit hjem for de to unge kvinder, og hjælper Grace med et midlertidigt arbejde i den faldefærdige boghandel, Primrose Hill Books. Ejeren, mr. Evans, er en tvær, gammel mand, som ikke er let at imponere. Men som tiden går, får Grace mere ansvar og blod på tanden, hjulpet på vej af butikkens brogede kundeskare. Og i blandt dem, den flotte pilot, George Anderson.
Da London kommer under angreb, må Grace træde i karakter og udvise mod og udholdenhed for at holde sammen på sit nye lokalsamfund. Madeline Martin er forfatter til en række romaner med stærke, kvindelige hovedpersoner. "Den sidste boghandel i London" er hendes første historiske roman. Hun bor i Florida med sin mand og deres to døtre.
19,19  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date27 May 2021
Languagedan
ISBN audio9788726958720