Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Vand til blod

"Og vandet blev til blod, fiskene døde, og vandet lugtede, så egypterne nægtede at drikke det. Overalt var der blod."
– 2. Mos. 7.21.

I KØLVANDET PÅ genoptrykningen af Muhammed-tegningerne tager en sag om en død, formodet narkokurer fra Moskva en ny drejning, da det viser sig, at han er inficeret med den frygtede blødningsfeber. Der er reel risiko for, at smitten vil sprede sig og udvikle sig til en regulær, dødelig epidemi, både i Danmark og Rusland.

Efterfølgende hvirvles forskeren Selma Eliassen og veninden Lisa Brodersen for anden gang ind i et uhyggeligt spil om liv og død, da den terrordømte fange kaldet Danskeren flygter fra Statsfængslet i Vridsløselille. Den spektakulære flugt finder sted samtidig med opblomstringen af giftige røde alger i Limfjorden.

Det er startsskuddet til et hæsblæsende kapløb med tiden, og en djævelsk terrorplan er blevet sat i værk, der kan få dødelige konsekvenser for mange tusinde af landets borgere.

VAND TIL BLOD tegner et overbevisende karakterportræt af to kvinder omkring de 40; de parallelle handlingsforløb fletter den konkrete frygt, angsten og muligheden for igen at blive et helt menneske sammen på mesterlig vis.

LOTTE PETRI har skrevet en selvstændig spændingsroman, der deler persongalleri med hendes tidligere, og meget anmelderroste, Den 5. plage fra 2009. Lotte Petri debuterede i 2009 med krimien Den 5. plage, som blev nomineret til Danske Banks Debutantpris. I den anmelderroste serie om Selma Eliassen er senere udgivet tre bøger. I starten af 2017 udkom Djævelens værk, som er hendes første bog med knogleekspert Josefine Jespersen i hovedrollen. I 2017 udgav hun også sin første serial Black notice.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages317 Sider
Publish date24 Oct 2018
Languagedan
ISBN epub9788726049572
ISBN audio9788711354698