Read sample
Read

Kurt Danners bedrifter: På eventyr med Canadas ridende politi

Løjtnant Jefferson har glædet sig til at få kommando over sit eget fort i Canadas tyndtbefolkede områder. Men der opstår et problem, som han må have hjælp til at løse. Han bliver ikke så lidt overrasket, da det er den berømte eventyrer og pilot Kurt Danner og hans makker, Bill Milton, der dukker op for at hjælpe.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages50 Sider
Publish date29 Nov 2017
Languagedan
ISBN epub9788711632758