Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Nye perler i Provence

Mad og vin, natur og historie og masser af sol og dejlige mennesker – Provence har det hele og mere til, men særligt hvis man kender de rigtige steder, og det gør Erik Pouplier.

Som altid bevæger han sig bort fra masseturismens hovedstrøg. I stedet stiger han op på den højeste bjergtop i Provence og drager ud til fjerne, ukendte landsbyer, hvor mennesker lever i fred og harmoni. Han besøger et sandt paradis på jord og en by, der ligner et eventyr. Han vandrer i en hellig skov, kører gennem vidtstrakte bjergegne og vældige slugter og er også en tur tilbage i middelalderen. Og overalt møder han den overvældende skønhed, der er så karakteristisk for Provence.

Men lyt til hans råd: Prøv ikke at nå det hele på én gang, Provence har oplevelser nok til mange ferier, ja, til et helt liv.

Hvert kapitel er forsynet med nøjagtige ruteangivelser samt adresser på gode hoteller og restauranter.

"Når det gælder de mere ydmyge steder i Provence, er den mest kyndige vejleder, man kan få, Erik Pouplier."
– Annelise Vestergaard, Jyllands-Posten. Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages134 Sider
Publish date24 Dec 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788711648605
ISBN audio9788711824467