Faksimileudgave af Livets Bog

Denne udgivelse er en faksimileudgave og et fotografisk genoptryk af førsteudgaven af Livets Bog, bind 1-7
Bøgerne kan kun købes samlet.

Faksimileudgaven udgives for dem, der ønsker at læse Livets Bog i oprindelig opsætning og med gammel retskrivning. Til studiebrug anbefaler Instituttet den seneste reviderede udgave af Livets Bog, der indeholder de nedenfor nævnte rettelser og korrektioner til tekst og symboler.

I førsteudgaven forekommer mindre fejl i teksten, hvoraf de fleste er sættefejl, der er opstået ved manuskriptets omsætning til bogtryk. Nogle af fejlene blev rettet i Martinus’ tid, hvor bøgerne blev genudgivet flere gange, men de fleste blev først rettet i 2011-14, da Instituttet genudgav Livets Bog 1-7 efter en grundig sammenligning af teksten med originalmanuskriptet.

En liste over de mest betydende fejl og rettelser kan ses på rettelsesbladet, der findes bagest i hver bog. En komplet liste over samtlige fejl og rettelser kan ses på Martinus Instituts hjemmeside, hvor der også er en grundig redegørelse for arbejdet med genudgivelsen i 2011-14.

Farverne på symbolerne i førsteudgaven er ikke helt de samme som i de nye udgaver fra 2011-14, idet Martinus i 1979 besluttede at revidere standarden for de seks grundenergifarver.

Livets Bog 1-7 blev i 1981-85 genudgivet på Borgens Forlag med fællestitlen Det Tredie Testamente, og symbol nr. 23 og 19 blev indsat på omslagets for- og bagside.

Den historiske førsteudgave kan også læses online på Martinus Instituts hjemmeside.

228,96  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date18 Jun 2019
Published byMartinus Institut
Languagedan
ISBN print9788757503401