About the author

Cocco (こっこ) is a female Japanese pop / folk rock singer.

Cocco Cards

She edition

Cocco cards – She edition indeholder 55 powerfulde energikort, som guider dig gennem mørket. Kortene er skabt fra samme energistrøm som Coccos populære bog She – jeg håber, dette når ud til hende i tide. Kortene er til dig, som har mistet dig selv i et parforhold og ønsker at få din power tilbage, hvor den hører hjemme, nemlig i dig. Cocco inviterer dig med disse kort på en rejse ud af nedbrydende relationer og hjem til dig. Disse kort gør op med frygt og inviterer dig hjem til kærlighed. Hvad enten du har Coccos bog eller ej, så vil disse kort styrke din sjæl og dit hjerte.

Lad kortene guide dig og elske dig. Du kan trække et enkelt kort eller alle 55, når du ønsker deres vejledning, kærlighed og råstyrke. Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge disse kort på. Dine kort, dine regler. Du vil mærke deres kraft og hvordan du skal bruge dem, så snart du holder dem i dine smukke hænder.

Om forfatteren: 
Cocco er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har arbejdet inden for HR inden hun startede sin egen virksomhed, hvor hun ønsker at inspirere kvinder til at lære at vandre i mørket, frem for at flygte fra det. Cocco kæmper for en verden, hvori vi tør italesætte emner, som er tabulagte for på denne måde gøre op med følelsen af skam og forkerthed, som ligger så dybt i mange kvinder.
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages55
Publish date31 Jul 2019
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
ISBN print9788793867253