ABACUS på opdagelse 5. kl. - Opgavebog

Abacus i Matematikkens Univers - ABACUS på opdagelse

Opgavebogen er en kopibog. Materialet kan anvendes til elever, der har behov for ekstra træning, og til dem der har behov for yderligere udfordringer.
Siderne i Opgavebogen er en samling af tilbud, og derfor er det ikke hensigtsmæssigt, at alle elever arbejder med aktiviteterne i bogen fra først til sidste side.
Der er flere opgaveark, der er udformet således, at læreren kan fastlægge sværhedsgraden, inden siden kopieres. For at styrke kommunikationen om, i og med matematik vil det være en fordel, at opgaverne løses parvis eller i mindre grupper.
Sidst i Opgavebogen er der en vejledning, der beskriver ideen men hver enkelt side i Opgavebogen.
Materialet til fjerde og femte klasse består af syv digitale temaer i ABACUS i Matematikkens Verden og tilsvarende syv analoge temaer, begge med tilhørende lærervejledninger. Materialerne understøttes af digitale læringsobjekter, Faglige Emner. Læringsobjekterne behandler stofområder hentet i Fælles Mål for faget matematik på 4. -6. årgange.

Eksemplarfremstilling elektronisk eller papirkopier/prints til undervisningsbrug er kun tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node indenfor de rammer, der er nævnte i aftalen.
58,71  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages102
Publish date30 Jun 2017
Published byForlaget MATEMATIK
Languagedan
ISBN print9788792637918