Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Mig og min familie. Store flyttedag

Mig og min familie 2

Før var Rose enebarn. Nu har hun en stor familie. Hun deler ikke gener med ret mange af dem, men de er der for hende, og hun er der for dem.

I Mig og min familie. Store flyttedag fortsætter Anja Hitz sin varme fortælling om enebarnet Rose og hendes store, skøre sammenbragte familie.

Rose og hendes mor flytter ind hos Frank og hans fem børn, og det kræver både oprydning og ombygning, velvillighed, kompromisser og humor at få alle familiens medlemmer og en bortkommet hund til at finde sig til rette under samme tag.

Mig og min familie. Store flyttedag er andet bind i serien om Rose. En sjov, uhøjtidelig og kærlig fortælling om familier i forandring.
Bogen er gennemillustreret i farver af Kirsten Raagaard.

Pressen skriver:

»Uanset om man som læser kan genkende situationen eller ej, er det ikke svært at forstå, hvorfor det kan være både spændende, sjovt og svært at lave en ny familie.«
 Frederikke Winther, Weekendavisen

»Hverdagen i papfamilien her er for en gangs skyld hverken tung, konfliktfyldt eller trist, det er en munter og medlevende fortælling om ombygning, opbygning og oprydning i såvel familien som i huset.«
 Bodil Christensen, Nordjyske

6,04  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages120 Sider
Publish date13 Jan 2016
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN epub9788763845595
ISBN audio9788702343342