Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Heksen og kommissæren

Danske Sebastian er bosat i Rom, hvor han har job som chefredaktør. En dejlig forårsaften forsvinder hans kone Livia, og det står snart klart, at hun er blevet bortført. Kidnapperne vil ikke have løsepenge; de vil have sat en stopper for en række afslørende artikler, som skal bringes i Sebastians blad. Sammen med kriminalkommissær, Amadeo Bergamasco, tager Sebastian til Livias barndomsby, hvor de forsøger at finde spor. Men landsbyboerne nægter at tale. I stedet beslutter Bergamasco at snakke lidt med landsbyheksen. Det bliver et særdeles spændende bekendtskab!

Ole Høeg (1920-1988) var dansk forfatter og journalist. Han skrev ti kriminalromaner, hvoraf de fleste havde den romerske politikommissær Bergamasco i hovedrollen. Især de første blev taget godt imod, udkom i flere udgaver og blev prisbelønnede. Ole Høeg var bosat i Italien fra 1960-1980, hvor han også i mange år var rejseleder og skrev guidebøger.

Ole Høeg skrev i alt syv kriminalromaner med den romerske politikommissær Amadeo Bergamasco i hovedrollen. Flere af dem indbragte ham Poe-Klubbens pris for bedste danske krimi. Ole Høeg skrev i alt syv kriminalromaner med den romerske politikommissær Amadeo Bergamasco i hovedrollen. Flere af dem indbragte ham Poe-Klubbens pris for bedste danske krimi.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages260 Sider
Publish date16 Mar 2017
Languagedan
ISBN epub9788711594872
ISBN audio9788726034325