Read sample
Read

Ingen fortrydelsesret

En teenagepige forsvinder en nat sporløst fra sine forældres hjem i Odense. Hendes forkullede lig bliver senere fundet efter en brand i forbindelse med nogle BZ-uroligheder i København. Eller gør det? Moren er i hvert fald overbevist om, at datteren ikke er død og indleder på trods af myndighedernes forsikringer en desperat jagt på den forsvundne pige, som hun føler sig i telepatisk kontakt med. Men hvilke personer eller samfundsmæssige kræfter står bag datterens forsvinden - og hvorfor.

Ingen fortrydelsesret er en elementært spændende historie med en højst usædvanlig slutning. Den er samtidig et gribende portræt af forholdet mellem mor og datter - og en thriller med vidtrækkende politiske perspektiver.

"I INGEN FORTRYDELSESRET tegner Vibeke Marx et indfølt og selvironisk kvindeportræt og kæder portrættet ind i en socialsatirisk spændingshistorie. Resultatet er lige så vellykket som hendes roman JEG ER KARIN, der tidligere på året fik en enig anmelderskare til at hoppe begejstret i sofaerne."
- Midtjyllands Avis

"Og som udgangspunkt for en diskussion af begreber som moderskab og kvindelighed er INGEN FORTRYDELSESRET bestemt et spændende oplæg."
- Politiken
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages135 Sider
Publish date01 May 2014
Languagedan
ISBN epub9788711334522